Denne side bruger cookies. Cookies bruges til statistik og optimering af hjemmesiden

Læs mere

Jeg accepterer

Anita E. Juhl

Jeg hedder Anita E. Juhl, er født i 1954 og er uddannet pædagog fra 1980, og arbejdede i dag – og døgninstitutioner, indtil jeg startede min klinik op i 1999.

Grunden til at jeg blev terapeut, var at jeg tog Åndedrætsterapi uddannelser, hvor der skete store transformationer inden i mig. Jeg begyndte at tro på mit indre lys og urkraft ,og derigennem troen på at jeg kunne skabe det jeg gerne ville. Og min drøm var at give andre mulighed for at skabe lige så store transformationer som jeg havde gjort. Derfor har jeg skabt min klinik, hvor jeg praktiserer:

Zoneterapi : Uddanne fra Zoneterapeutskolen, Gl. Kongevej i København, og jeg er RAB medlem og har derfor yde nr. hvilket giver dig ret til at få tilskud fra sygesikring Danmark

Åndedrætsterapi : Rebirthing og uddannet  hos Binnie A. Dansby

Fysigurisk Massage : Uddannet på Skolen For Kropsbehandling i Lyngby, og godkendt RAB massør.

Intuitiv kunstner | Hannibal Månes malerskole i København

Jeg modtager hovedsagelig klienter i min klinik, og tager ud i firmaer hvor jeg giver zoneterapi og massage, men derudover tilbyder forskellige kurser:

Introduktion om Åndedrætsterapi | Udviklingskurser i Åndedrætsterapi, og underviser på Åndedrætsterapiskolen.

Fyraftensmeditation: Guidet meditationer med brug af det bevidste åndedræt.

Malerkurser | Jeg holder kurser i intuitiv oliemaling. Både 1-dags kurser og weekendkurser, som bliver kombineret med Åndedrætsterapi.

Er du interesseret i at høre nærmere, er du velkommen til at gå i ind under "Kontakt" og tilmeld dig Nyhedsbrevet.