Denne side bruger cookies. Cookies bruges til statistik og optimering af hjemmesiden

Læs mere

Jeg accepterer

Malerier - Intuitiv Oliemaling

Nyd at udtrykke dig kunsternerisk.

Jeg maler intuitive billeder, hvilket vil sige at jeg vælger mine farver, men jeg ved aldrig hvad motivet bliver, før jeg er færdig med billedet.

Jeg ladet farverne og min intuition vise mig vejen.

Jeg udstiller og sælger mine billeder. Alle billederne her på siden er udsnit af mine malerier - Du kan se flere billeder i galleriet

Personlige billeder

Ønsker du at få dit helt personlige billede, kan du få det her. Det eneste jeg skal vide er, hvilke farver du ønsker, hvilken ynglings musik du har, samt et billede af dig. Så vil jeg via min intuition og clairvoyante evner male dit billede. Du vil sammen med billedet få et brev, hvori alle de beskeder der er komme til mig under udførelse af billedet, samt en tolkning af billedet.

Pris: kr. 3.500,-

Kurser i intuitiv oliemaling

Jeg holder kurser i intuitiv oliemaling, som jeg kombinerer med åndedrætsterapi, dvs. du maler den første dag, laver åndedrætsterapi anden dag og maler igen tredje dag. På den måde er der en personlig udvikling, hvor du kommer tættere på dit kreative indre barn, og får det til at udfolde sig endnu mere. Kurset er et udviklingskursus, hvor du kan udvikle dig personligt via dine kreative evner. Du behøver ikke at kunne male i forvejen, men det er en fordel at have deltaget på et 1-dagskursus, hvor du lærer teknikken med intuitiv oliemaling.

Næste kurser:

Introduktion til Intuitiv Oliemaling

Lørdag d. 17. Juni kl. 930-1530

At male intuitivt er, hvor du giver slip på at styre maleprocessen, og lade dig inspirere af farvernes påvirkning og impulser, samt en træning i at fordybe dig i din intuitive verden, få tillid til den og udtrykke dig via den.

Der vil være meditation, teknikker og maling, samt du vil blive støttet i at give slip på styring.

Pris: 750 kr.(eks. materialer)

                               


                        

Kursus a`3 torsdage for begyndere og øvede    

Dato: 29/6+6/7+13/7 kl.: 10-16

Vi vil male 3 efterfølgende torsdag, hvor vi vil fokusere på lys, glæde og                         kærlighed, samt give slip på hverdagens problemer og gå ind i farvernes                             inspiration og lade vores intuition lede os.

Det eneste krav for at du kan deltage, er at du har været på introduktions                             kurset, samt har lyst til at male.

Pris: 2100,- ( eks. materialer)


3-dages kursus i Maling og Åndedrætsterapi

D. 22+23+24/7. kl 10-16

På de 3 dage vil vi male og fokusere på: Hvorfor er det svært at komme i                             gang med at male? Hvorfor gør jeg det ikke bare? Når jeg nu syntes at det                           er dejligt at male. Men der er altid noget der er vigtigere.

Vi vil på kurset kikke på negative tanker, der forhindrer dig i at udfolde dig kreativt.

Og for at gå i dybden og udvikle din bevidsthed om dine kreative evner og dine valg, vil kurset kompineres med Åndedrætsterapi: male 1. dag, åndedrætsterapi 2. dag, male 3. dag.

Forudsætning for deltagelse er at du har været på introduktionskurset, og har lyst til at udvikle dine kreative evner.

Pris: 2500,- ( eks. materiale)


Maleteknikker for øvede

Torsdag d. 3. August kl. 10-16

Den dag vil vi bruge dine gamle billeder og lave dybde og fremhævnings                             teknikker, så du bedre kan se budskabet i dine billeder.

Pris: 750,- ( eks. materialer)

Aller kurserne afholdes i Huset SANITAS, Ndr. Jernbanevej 16A kælderen, 3400 Hillerød.

Tilmelding: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller 23280788